Verbeter het betalingsgedrag van uw klanten

Vrijwel iedere onderneming die haar producten of diensten op krediet levert krijgt ooit te maken met een klant die niet of te laat betaalt. Weet u hoe u dit risico kunt minimaliseren of misschien wel in zijn geheel kunt uitsluiten? Kent u het verschil in werkwijze tussen incassobureau, deurwaarder en advocaat en weet u ook welke partij de beste ondersteuning biedt in uw situatie?

Te vaak wordt gedacht dat creditmanagement pas begint op het moment dat de klant de factuur niet binnen de gestelde betalingstermijn heeft voldaan. Ook krijgt debiteurenbeheer in menig organisatie niet de aandacht die het verdient. Bovendien is gebleken dat er veel onduidelijkheid (of onwetendheid) bestaat over de verschillen in oplossingen die worden geboden door incassobureaus, deurwaarders, incassoadvocaten, kredietverzekeraars en factormaatschappijen.

Bent u benieuwd of de resultaten die uw incassopartner voor u behaalt omhoog kunnen of staat u open voor onderzoek of andere oplossingen wellicht beter aansluiten bij uw situatie en behoeften? Bij SalinQ bent u verzekerd van onafhankelijk advies en kunt u ook terecht wanneer u gewoon eens wil kijken of de tarieven die u betaalt omlaag kunnen.

Wij realiseren rendementsverbetering door:

Opbellen
E-mail
Info