Incassomakelaar

Er valt helaas niet altijd aan te ontkomen om vorderingen die door uw klant onbetaald zijn gelaten ter incasso over te dragen. Maar aan wie?

SalinQ helpt u bij de keuze van de beste marktpartij in uw specifieke situatie. Hierdoor bent u verzekerd van een incassoresultaat dat behoort tot de hoogste uit de branche tegen de laagste tarieven. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de geleverde dienstverlening te monitoren en beoordelen waardoor u ook op lange termijn verzekerd blijft van optimaal rendement.

Het netwerk van samenwerkende dienstverleners omvat vrijwel alle verschillende marktspelers: incassobureaus, deurwaarders, (incasso)advocaten, factoringmaatschappijen, verzekeraars etc. Tot de samenwerkende partijen behoren zowel grote landelijk opererende bedrijven als kleine(re) lokale organisaties. 

Doordat wij namens meerdere opdrachtgevers opdrachten aanbieden aan ons netwerk hebben wij voor onze klanten aantrekkelijke afspraken kunnen maken op het gebied van werkwijze en tariefstelling. Hierdoor kunnen wij deze dienstverlening aanbieden tegen dezelfde of zelfs betere voorwaarden dan wanneer u rechtstreeks zaken doet.

Onafhankelijk advies en altijd zaken doen met de beste marktpartijen tegen de beste voorwaarden, dat is uw winst!  


Opbellen
E-mail
Info